Tankar om Naturlig läkning E-bok

40.00 kr

Kroppen har en fantastisk förmåga att läka sig själv. Den klarar av att göra oss friska från förkylningar, sår, infektioner och mycket annat på egen hand. Ju bättre grund du har att stå på, desto större är chansen att du håller dig frisk och återhämtar dig fort. Grunden är en bra kost med betoning på frukt, bär, nötter, varma soppor och goda sallader. Bli medveten om hur och var du äter, att måltiden blir en lugn och skön stund. Komplettera med näring från naturen när du är i behov av extra energi. Det är en bra grund till ett bättre välmående.

Beskrivning

Kroppen har en fantastisk förmåga att läka sig själv. Den klarar av att göra oss friska från förkylningar, sår, infektioner och mycket annat på egen hand. Ju bättre grund du har att stå på, desto större är chansen att du håller dig frisk och återhämtar dig fort. Grunden är en bra kost med betoning på frukt, bär, nötter, varma soppor och goda sallader. Bli medveten om hur och var du äter, att måltiden blir en lugn och skön stund. Komplettera med näring från naturen när du är i behov av extra energi. Det är en bra grund till ett bättre välmående.Boken är skriven av naturläkare Mette Bohlin och trädgårdsförfattare Eva Robild.

Detta är en e-bok. Den kommer att skickas till dig via e-post. Var därför särskilt noga med att ange rätt e-postadress i beställningsformuläret. Boken kan läsas i mobil och läsplatta (typ iPad) i en app, till exempel Ibooks.

Boken är portofri, leveranstid 1-2 vardagar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tankar om Naturlig läkning E-bok”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *