Köpvillkor

Villkoren nedan reglerar förhållandet mellan dig som kund och Robild Reportage AB (556658-2150) när du handlar på robild.se över internet.

Butiken säljer böcker, både nya böcker och begagnade böcker. Nya böcker är såklart i nyskick, medan begagnade böcker är i varierande skick. När du köper en bok märkt begagnad är du medveten om att det kan finnas skador, anteckningar eller andra felaktigheter på produkten.

Du betalar med kort.  All betalning sker i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms. Alla böcker säljs med 6% moms,  cd-skivor och ev övriga varor säljs med 25% moms. Kortinformation behandlas av externt företag (DIBS) som garanterar en säker betalning. Robild.se får inte tillgång till köparens kortuppgifter. Alla priser på hemsidan är inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till utrikes-beställningar. Vill du ändå handla från utlandet – mejla först! Är du återförsäljare och vill betala med faktura – kontakta oss via mejl. Kortinformationen används för att genomföra köpet.

Köparens mejluppgifter behandlas konfidentielltm enligt PUL,  och lämnas inte ut till annan part. Det används för att genomföra köpet.

Leverans sker med brev eller paket inom 1-3 vardagar. Vi skickar endast utomlands efter överenskommelse via mejl.

Ångerrätten gäller i 14 dagar efter det att paketet skickats från oss. Du står själv för returportot. Boken ska sändas i befintligt skick, och får inte vara skadad eller läst. Återbetalning av köpet sker inom 30 dagar (gäller ej returportot). Returrätten gäller ej signerade böcker .

Vid skada: Om paketet är skadat ska anmälan om detta göras till Posten. Skulle paketet vara helt, men boken ändå är skadad, så skickar vi en ny utan kostnad. Var uppmärksam på att begagande böcker säljes i befintligt skick. Kontakta oss innan du skickar tillbaka varan!

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser och villkor utan varsel. Det viktigt att du tar del av våra aktuella villkor innan du gör en beställning. Det är villkoren och priserna vid beställningstillfället som gäller. Vi reserverar oss för uppenbart felaktiga uppgifter och slutförsäljning.

Vid frågor eller klagomål kontakta oss på eva(at)robild.se eller 070-5444865 vardagar kl 8-12 och 13-17. Om ingen svarar beror det på att jag är förhindrad via arbetet, tala upp ett melddelande så ringer jag upp. Det går också fint att skicka sms.