Chili 222 sorter att odla och äta FÖRBOKA

240.00 kr

Tillgänglig som restorder

Beskrivning

I hetaste laget. Har du också upplevt en chili-high, en känsla av att vilja äta mer chili, odla mer och lära dig mer? Då har du hittat rätt! Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som lär dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Bilderna är tagna av Pernilla Bergdahl.

Här presenteras utförligt 222 sorter med odlingstips, bild och styrkenivå. Du hittar de milda snacks-chilisarna, sorter med citrusmak eller rökiga toner och förstås världens allra hetaste.

Du får också tips på hur du tar hand om och förvarar chilin efter skörd samt recept på heta såser och goda maträtter. Chili är vackert, gott, trendigt och roligt att odla – nu är det bara att sätta igång!

Ny uppdaterad upplaga (och nytt omslag) är under tryckning och väntas i november. Du får boken så snart den kommer i lager! Beställer du andra böcker så skickas de samtidigt. Om du vill ha dem tidigare, gör då två beställningar!

Alla böcker är signerade och med boken följer en fröpåse med Evas egenodlade chilifröer (öppet pollinerade). Ange i meddelanderutan (i webbutikens kassa) om du vill ha boken dedicerad till en viss person och om du vill ha ha milda, mellanstarka eller heta chilifröer.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Chili 222 sorter att odla och äta FÖRBOKA”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…