Beskrivning
I hetaste laget. Har du också upplevt en chili-high, en känsla av att vilja äta mer chili, odla mer och lära dig mer? Då har du hittat rätt! Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som lär dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd. Bilderna är tagna av Pernilla Bergdahl.
Här presenteras utförligt 222 sorter med odlingstips, bild och styrkenivå. Du hittar de milda snacks-chilisarna, sorter med citrusmak eller rökiga toner och förstås världens allra hetaste.
Du får också tips på hur du tar hand om och förvarar chilin efter skörd samt recept på heta såser och goda maträtter. Chili är vackert, gott, trendigt och roligt att odla – nu är det bara att sätta igång!
Ange i meddelanderutan (i webbutikens kassa) om du vill ha boken signerad och/eller dedicerad till en viss person.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.