Konsten att beskära

320.00 kr

I lager (kan restnoteras)

Beskrivning

Våga beskära! Många av trädgårdens växter blir vackrare, blommar bättre, får mer frukt eller finare form om du håller efter dem med sekatör, grensax och såg. Att beskärning dessutom hör till de roligaste bestyren i trädgården är bara en bonus.

Konstan att beskära en en instruktiv handbok för dig som aldrig beskurit förr, men också för dig som brukar beskära dena buskar och träd men känner dig osäker på om du gör rätt. Den lär dig att lägga korrekta snitt med rätt redskap och ger dig svar på frågorna Hur, När och Hur mycket , så att du med självförtroende ska kunan ta dig an såväl fruktträd som prydnadsträd, prydnasbuskar, rosor, bärbuskar, klätterväxter, häckar, medelhavsväxter och barrväxter.

Eva Robild är en av Sveriges mest rutinerade trädgårdsjournalister. Hon har lång erfarenhet av olika typer av beskärning och är certifierad fuktträdsbeskärare. Georg Grundsten är slottsträdgårdsmästare på Krapperups slott i Skåne. Bokens över 600 bilder är tagna av fotograf Eva Lie.

Boken är fatkagranskad av Riksförbundet Svensk Trädgård och utsågs till Årets Trädgårdsbok av Stockholms gartnersällskap 2021.

 

Glöm inte ange om du vill ha boken signerad.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Konsten att beskära”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *