Rea!

När själen får grönska KÖP TVÅ!

380.00 kr 320.00 kr

I lager

Beskrivning

Många som köper När själen får grönska vill ha en bok själv och ge en annan till sin vän, sin dotter, bror eller annan närstående. Därför erbjuder jag nu två böcker till skärskilt förmånligt pris. Och portot är detsamma som om du köper en bok.

Att fågelsång, porlande vatten, en viskande skog och en obruten horisont kan ge sinnesro, det vet vi, det känner vi. Nu visar även forskningen ett allt tydligare samband mellan hälsa och natur. Vi behöver vistas i gröna rum för återhämtning, läkning och inspiration.

I När själen får grönska berättar Eva Robild sakligt och personligt om hur värdefull naturen och trädgården har varit och är för henne, och hur hon i svåra stunder sökt sin tillflykt till strand och skog, utan att mötas av dömande och krav.
Hon berättar hur man kan utöva trädgårdsterapi genom att skapa och plantera växter till en egen grön oas. Och om hur yoga, meditation eller en medveten promenad i naturen fyller kroppen med ”grön medicin”.

Varje kapitel avslutas med enkla konkreta övningar som knyter oss närmare naturen och våra känslor, till exempel genom medveten närvaro, meditation, bärplockning, att rensa ogräs eller att bara gå barfota.
Texten är illustrerad med Lina Karna Kippels stämningsfyllda bilder.

Om du vill ha böckerna signerade, var god ange det i meddelanderutan!

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “När själen får grönska KÖP TVÅ!”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *